Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig ☑️ 12 SCHOKKENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk schijnt te zijn om de dekbed te schoonmaken, is het dekentje te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook het kostprijs start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag de temperatuur vanaf het bedje wezen beheerd. De apparaat hoort naast het slaapplek te wezen opgesteld plus kan met 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan bevinden de batterijen geen standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse matrassen. Wij focussen in het twee populairste materassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad van 25. Het O2 heeft ’n medium naar vast eigenschap, dat uitstekend past bij zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net iets harder. De belangrijkste verschil tussendoor het 2 matrassen blijkt dat op de gemengde één pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
De kleinste afmeting van de Emma O2 materas kostprijs €439 en het grootst afmeting €1.069. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan de prijzen van 899 euro tot en met €2.039. Net als jij kunt zien, bewegen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie last ervaart door drukplekken (meestal indien een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk unique krachtige punten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg dampig milieu verblijft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense geur kan bezitten?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat dat zeer normaal. Die stank staat onbedreigend en wanneer jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt deze stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op om slapen. Daarom maak jij geen bezorgdheden over deze lucht uit uw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoeveel Uur Slaap Heb Ik Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️