Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige ☑️ 15 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het deken te schoonmaken, is het dekbed te zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240×220 plus het kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kan het warmte van de bedje worden gereguleerd. Het apparaat hoort naast de de bedden te wezen neergezet en ook mag met 1 afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan bestaan het energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf de tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende materassen. Wij focussen in het twee populairste bedden: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden materassen hebben ’n omvang vanaf 25. De O2 bezit ’n medium naar ferm eigenschap, wat uitstekend geschikt is voor zij en rugzijde slapers.

De hybride schijnt precies een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussen de 2 materassen blijkt het feit dat aan het hybrid ’n pocketveer laag blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Emma O2 materas kostprijs 439 en ook de grootste afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas beginnen de prijzen vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Net als u kan aanschouwen, gaan het prijzen krachtig uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (doorgaans als een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals als elk materialen hebben ook foam en binnen veren elk afzonderlijk sterke kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren daardoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig weer leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor om een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een sterke lucht mag ervaren?

Klopt, als je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Die geur ligt onschadelijk en wanneer u de matras tweeënzeventig uur laat toe doorluchten, verdampt dat lucht. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby’s op te dutten. Dus maak je u geen zorgen over het stank van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Hoeveel Uur Slaap Heb Je Nodig Als 14 Jarige

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️