Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig ➡️ 7 VERRASSENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk is te de dekbed te schoonmaken, is het dekbed te zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er bestaan twee maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kostprijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kan het warmte vanaf de bed zijn gereguleerd. De apparaat moet vlakbij het bedden te wezen opgesteld en mogen via 1 afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier verschillende materassen. Wij zoomen in het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een dikte vanaf 25. Het O2 heeft een medium naar vast aard, hetgeen uitstekend past voor zij en tevens rugslapers.

Het gemengde is net een beetje steviger. De grootste verschil tussendoor het twee materassen schijnt het bij de hybrid een pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 materas kost 439 en het grote formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen de kosten vanuit €899 tot en met 2039 euro. Zoals u kunt bekijken, lopen het kosten sterk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die pijn heeft door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer nat milieu leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn matras een intense lucht kan ervaren?

Inderdaad, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, staat datgene erg normaal. De stank staat ongevaarlijk en indien je het bed tweeënzeventig uren laat ventileren, verdampt dat lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om baby op de toestaan dutten. Dus maakt je niet zorgen over het stank afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Hoeveel Uur Slaap Heeft Een 14 Jarige Nodig

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️