Hoog Bedframe 180×200 🔥 14 ONVOORSTELBARE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Hoog Bedframe 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Hoog Bedframe 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Hoog Bedframe 180×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Hoog Bedframe 180×200

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Hoog Bedframe 180x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Hoog Bedframe 180×200 Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar blijkt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn twee formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het prijs start op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument kan de warmtegraad vanaf het bed worden geregeld. Het apparaat moet vlakbij het bedden om te zijn opgesteld en mag door middel van 1 afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaard ingesloten. De kosten van het temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse materassen. We concentreren in de twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden materassen hebben één dikte van 25 cm. De O2 bezit één middelmatig tot ferm eigenschap, hetgeen uitstekend past voor zijde en tevens achterkant slapers.

De hybride is precies iets harder. Het grootste afwijking tussen het een tweetal bedden is dat op het hybride één pocketveringssysteem laagje schijnt geïntegreerd.
De kleinste formaat van de Emma O2 materas kostprijs 439 euro en ook het grootste formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas starten de prijzen vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Net als u mag aanschouwen, lopen het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Hoog Bedframe 180×200

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals zoals alle materialen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een heel dampig weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (echter toch harder dan de Originele) is gezien.

Is het waar dat mijn eigen matras een krachtige geur mag bezitten?

Inderdaad, als uw recente Emma-matras een geur heeft, staat dat erg gewoon. Die geur is ongevaarlijk en indien u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt dat lucht. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel baby’s op de toestaan slapen. Daarom maakt jij niet bekommeringen over het stank van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Hoog Bedframe 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️