Houten Bed Design 🔥 8 BEWEZEN FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Houten Bed Design:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Houten Bed Design

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Houten Bed Design: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Houten Bed Design

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Houten Bed Design

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Houten Bed Design Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het dekentje te schoonmaken, is het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus het prijs start op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kan de temperatuur vanuit de bed wezen gereguleerd. Het machine moet naast de het bed te zijn neergezet plus kan met 1 afstandbediening wezen aangepast. Van dit bestaan de energiecellen geen standaard ingesloten. Het kostprijs van de temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in het 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten één omvang van 25 cm. De O2 heeft een medium tot vast karakter, hetgeen uitstekend past voor zijde en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt net een beetje steviger. Het grootste afwijking tussen de twee bedden schijnt dat bij het hybride één pocketvering laag schijnt toegepast.
De minste formaat van het Emma O2 materas kostprijs €439 en de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het prijzen vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Net als u kan zien, bewegen het prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Houten Bed Design

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk als elk stoffen hebben ook foam en interne veren elk unique sterke kanten. Foam opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een erg dampig weer woont, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als softer (maar toch harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur mag ervaren?

Ja, als uw recente Emma-matras een lucht heeft, is dat erg normaal. Die geur is onschadelijk en als je hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat luchten, vervaagt deze stank. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby op het om dutten. Derhalve maak u niet bekommeringen betreffende de geur afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Houten Bed Design

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️