Houten Bed Eenpersoons 🔥 15 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Houten Bed Eenpersoons:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Houten Bed Eenpersoons

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Houten Bed Eenpersoons: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Houten Bed Eenpersoons

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Houten Bed Eenpersoons

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Houten Bed Eenpersoons Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt het dekentje te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er een tweetal afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het kostprijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad instrument mag de warmte vanuit de bedje worden geregeld. De machine hoort naast de de bedden om te zijn geplaatst en ook mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bestaan het batterijen geen standaard ingesloten. De prijs vanaf het temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal diverse bedden. Wij zoomen in de een tweetal favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen een dikte vanaf 25 cm. De O2 kent één gemiddeld tot ferm aard, wat goed geschikt is voor zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid schijnt precies iets steviger. De belangrijkste verschil tussenin de een tweetal materassen is het feit dat bij het hybrid een pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en ook het grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas beginnen het prijzen vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, lopen de kosten krachtig uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Houten Bed Eenpersoons

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterk punten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer vochtig milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast om een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als zachter (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt datgene mijn eigen bed een krachtige lucht kan hebben?

Ja, indien uw verse Emma-bed een lucht heeft, staat dat erg normaal. De stank is onbedreigend en indien jij het slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe ventileren, verdwijnt die stank. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op de toestaan dutten. Dus maak je niet bezorgdheden betreffende de lucht afkomstig van je recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Houten Bed Eenpersoons

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️