Ikea Matrasbeschermer ➡️ 7 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Matrasbeschermer:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Ikea Matrasbeschermer

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Ikea Matrasbeschermer: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Ikea Matrasbeschermer

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Ikea Matrasbeschermer

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Ikea Matrasbeschermer Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het haalbaar schijnt te zijn te het dekentje te wassen, blijkt de dekbed te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en de kostprijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kan de temperatuur van de bed worden geregeld. De machine moet vlakbij het bedden om te wezen neergezet en mag door middel van 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs van het temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op het een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben één omvang vanaf 25. De O2 kent ’n middelmatig naar vast eigenschap, wat prima geschikt is voor zij en achterkant slapers.

Het hybride is net enigszins harder. De grote verschil tussenin de 2 bedden schijnt het feit dat bij het hybride één pocketveer laagje schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 bed kost 439 euro en ook de grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten de kosten vanuit 899 euro tot en met €2.039. Net als je kan aanschouwen, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Matrasbeschermer

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun unique krachtige aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat meer support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel zweet of in een heel vochtig klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast om om een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar toch vaster dan de Originele) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een intense stank kan hebben?

Ja, als je verse Emma-bed een geur heeft, ligt datgene heel gebruikelijk. De geur ligt onbedreigend en indien jij de matras 72 uur laat doorluchten, verdampt die stank. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend om baby op toelaten slapen. Derhalve maak je je geen enkele bezorgdheden betreffende deze stank van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Ikea Matrasbeschermer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️