Ikea Pootjes 🔥 3 VERBORGEN WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ikea Pootjes:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Ikea Pootjes

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ikea Pootjes: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Ikea Pootjes

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Ikea Pootjes

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Ikea Pootjes Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het denkbaar blijkt te zijn om het deken om te wassen, is het dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook de kosten begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap kan het warmtegraad vanaf de bedden wezen beheerd. De toestel moet naast de het bed te worden opgesteld en ook mogen via één afstandbediening zijn versteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van de tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse matrassen. We concentreren in op de 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beide materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25. De O2 kent ’n gemiddeld naar ferm aard, dat uitstekend past voor kant en tevens achterkant slapers.

De gemengde blijkt precies enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal materassen is het feit dat aan de gemengde één pocketvering laag blijkt toegepast.
De kleinste maat van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens de grootst afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op u mag zien, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Ikea Pootjes

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die last voelt door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen krachtige aspecten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat extra steun. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je veel transpireert of in een erg dampig klimaat woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top opperste laag is aangepast voor te een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige lucht kun hebben?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een stank bezit, ligt dat heel gebruikelijk. Het lucht staat onbedreigend en wanneer je het slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat doorluchten, verdwijnt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om zuigelingen op toestaan dutten. Daarom maak u geen zorgen betreffende het stank afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Ikea Pootjes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️