Is Felix Matras Een Emma ☑️ 9 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Is Felix Matras Een Emma:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Is Felix Matras Een Emma

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Is Felix Matras Een Emma: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Is Felix Matras Een Emma

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Is Felix Matras Een Emma

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Is Felix Matras Een Emma Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, blijkt de dekentje te zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm en 240 bij 220 en ook het kosten start bij 165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kan het warmtegraad vanaf de bedje zijn beheerd. Het machine moet naast het slaapplek om te zijn neergezet plus mogen via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan zijn het energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De prijs van de tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. We concentreren in het 2 populairste materassen: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden materassen hebben één omvang vanaf 25. De O2 heeft één gemiddeld tot vast karakter, wat uitstekend geschikt is voor kant en ook rugslapers.

Het hybride blijkt precies iets steviger. Het grote afwijking tussendoor het twee matrassen is het bij het gemengde een pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en de grootst formaat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf 899 tot en met €2.039. Net als u kunt aanschouwen, bewegen het kosten sterk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Is Felix Matras Een Emma

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Foam opereert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een erg nat weer woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Klopt, als uw recente Emma-bed een stank ervaart, staat dat zeer normaal. Die lucht staat onschadelijk en indien u hetzij slaapoppervlak 72 uur laat luchten, verdwijnt deze lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby’s op het te dutten. Dus maak je je geen enkele bekommeringen aangaande deze lucht van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Is Felix Matras Een Emma

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️