Jysk Topper 140×200 ☑️ 4 LUCRATIEVE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Jysk Topper 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Jysk Topper 140x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Jysk Topper 140×200: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Jysk Topper 140×200

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Jysk Topper 140x200

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Jysk Topper 140×200 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, is de deken te erg gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus het kosten vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool mag de temperatuur vanuit de bedden wezen beheerd. Het toestel hoort naast de de bed te wezen opgesteld en ook mag door middel van een afstandbediening wezen aangepast. Daarvan bestaan het energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. Het prijs van de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. We concentreren in op het 2 favoriete materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen één diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent een middelmatig tot vast aard, hetgeen prima aansluit bij zijde en achterkant slapers.

Het hybride schijnt juist iets steviger. Het grote afwijking tussen het een tweetal bedden blijkt dat aan de gemengde één pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere maat van het Het Emma O2 bed kostprijs 439 en de grote formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de kosten van €899 tot en met 2.039 euro. Net als jij kan bekijken, bewegen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Jysk Topper 140×200

Naast de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Personen die pijn heeft door drukpunten (meestal als een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketveer en schuim?

Net gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat extra steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je veel zweet of in een heel dampig weer leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een sterke lucht mag ervaren?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-bed een stank heeft, staat dat heel normaal. Die lucht ligt onbedreigend en indien u de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt die geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op om dutten. Derhalve maak je u niet bezorgdheden over het lucht uit je recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Jysk Topper 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️