Kingsize Bed 200×200 🔥 15 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kingsize Bed 200×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Kingsize Bed 200x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kingsize Bed 200×200: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Kingsize Bed 200×200

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Kingsize Bed 200x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Kingsize Bed 200×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is te de deken te wassen, is de dekbed te gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er twee formaten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus de prijs start bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kunnen de warmte vanuit het bedje wezen gereguleerd. De toestel moet vlakbij de bedden om te wezen geplaatst en ook mag met 1 afstandbediening wezen versteld. Daarvan bevinden de accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende matrassen. Wij concentreren in op het een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen een diktegraad van 25. Het O2 bezit één gemiddeld naar ferm eigenschap, hetgeen goed past bij zij en rugslapers.

De gemengde blijkt juist enigszins steviger. Het grote afwijking tussen de 2 bedden blijkt het bij de hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
De minste formaat vanaf de Het Emma O2 bed kostprijs €439 en ook het grootste maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras starten het kosten van €899 t/m 2039 euro. Zoals je kan bekijken, bewegen het kosten sterk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kingsize Bed 200×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt aker voor bij personen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketveer en foam?

Net zoals elk materialen hebben ook vulling en binnen veren elk unique sterk kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden zodoende wat meer support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg vochtig weer woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast om een enigszins warmer gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een krachtige stank kun bezitten?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-matras een lucht heeft, is datgene heel gebruikelijk. Het geur is onschadelijk en indien u hetzij bed 72 uur toelaat doorluchten, vervaagt die geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op toestaan slapen. Derhalve maakt u niet bekommeringen aangaande de stank uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Kingsize Bed 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️