Kingsize Boxspring ᐅ 14 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kingsize Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Kingsize Boxspring

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kingsize Boxspring: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Kingsize Boxspring

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Kingsize Boxspring

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Kingsize Boxspring Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde mogelijk is te het dekbed om te wassen, blijkt het dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er twee formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en de kosten start op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kan de warmte vanaf de bed wezen geregeld. De machine moet vlakbij de bed te worden geplaatst en ook mogen met één afstandbediening zijn versteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse materassen. We focussen in de 2 populairste bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar vast aard, dat uitstekend past bij zij en tevens rugslapers.

Het gemengde blijkt precies een beetje steviger. De grote afwijking tussenin het twee matrassen schijnt dat op de gemengde ’n pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat van de Het Emma O2 bed kostprijs 439 en tevens de grootste maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het tarieven van €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kan aanschouwen, bewegen het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kingsize Boxspring

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukzones (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Net als elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterk aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere optie voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je veel zweet of in een heel dampig weer leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steeds vaster dan de Originele) is beschouwd.

Is het waar dat mijn bed een sterke geur kan hebben?

Ja, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is datgene zeer gebruikelijk. Het geur ligt ongevaarlijk en indien u de slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat ventileren, verdwijnt die stank. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby’s op de te rusten. Dus maakt jij geen zorgen over de lucht van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Kingsize Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️