Koele Matrastopper ☑️ 5 ONTHULLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Koele Matrastopper:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Koele Matrastopper

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Koele Matrastopper: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Koele Matrastopper

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Koele Matrastopper

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Koele Matrastopper Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar blijkt te zijn te de deken te reinigen, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus de kostprijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument mag de warmte vanuit de bed wezen gereguleerd. Het apparaat moet vlakbij het bed om te wezen geplaatst plus mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan bevinden de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf het temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende bedden. Wij concentreren in het een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten een dikte vanaf 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld tot vast aard, dat uitstekend geschikt is bij zijde en ook achterkant slapers.

De gemengde is net een beetje harder. Het belangrijkste afwijking tussendoor de twee matrassen blijkt het aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 en de grote maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen de tarieven van 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op je kan zien, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Koele Matrastopper

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Zoals zoals alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique krachtige punten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren daardoor wat meer steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet of in een zeer nat weer verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top opperste laag is aangepast om om een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter toch harder dan de Originele) is beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een sterke geur kan ervaren?

Ja, indien je verse Emma-matras een lucht heeft, staat datgene erg gewoon. De stank ligt onschadelijk en indien je hetzij bed 72 uur toelaat ventileren, verdwijnt die lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op de toelaten rusten. Derhalve maak je u geen enkele bezorgdheden aangaande de geur uit je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Koele Matrastopper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️