Kussen Voor Nekpijn 🔥 15 VREEMDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kussen Voor Nekpijn:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Kussen Voor Nekpijn

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kussen Voor Nekpijn: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Kussen Voor Nekpijn

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Kussen Voor Nekpijn

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Kussen Voor Nekpijn Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn te de dekbed om te reinigen, blijkt de dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en ook het kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag de temperatuur vanuit de bedje zijn gereguleerd. Het toestel moet vlakbij de bed te wezen neergezet en mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan zijn het energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. De kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in het een tweetal meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben ’n dikte vanaf 25 centimeter. De O2 kent ’n medium tot ferm eigenschap, wat uitstekend aansluit bij kant en ook rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt precies iets harder. De grote verschil tussendoor de een tweetal matrassen schijnt het feit dat aan de hybrid één pocketveer niveau is toegevoegd.
De kleinere formaat vanaf het Emma O2 matras bedraagt €439 en ook de grootst formaat €1.069. Bij Emma Hybrid materas starten de tarieven vanuit 899 t/m 2.039 euro. Zoals je mag bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Kussen Voor Nekpijn

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Zoals zoals alle materialen hebben ook vulling en binnen veren elk unique krachtige punten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat extra steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een zeer dampig weer verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank kun bezitten?

Klopt, indien uw recente Emma-matras een stank bezit, is dat heel gebruikelijk. Het geur ligt ongevaarlijk en wanneer je hetzij bed twee en zeventig uren toelaat ventileren, verdwijnt deze stank. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de om rusten. Dus maak jij niet bekommeringen aangaande het lucht uit je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Kussen Voor Nekpijn

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️