Kwaliteit Swiss Sense Matrassen ☑️ 14 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Kwaliteit Swiss Sense Matrassen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Kwaliteit Swiss Sense Matrassen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Kwaliteit Swiss Sense Matrassen: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Kwaliteit Swiss Sense Matrassen

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Kwaliteit Swiss Sense Matrassen

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Kwaliteit Swiss Sense Matrassen Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn te het deken te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en de prijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kunnen het temperatuur vanuit het bedje wezen geregeld. De machine dient naast de het bedden om te worden neergezet en kan via één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bevinden het accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van het temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende bedden. We focussen in de een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten een dikte van 25 cm. De O2 bezit ’n gemiddeld tot vast karakter, dat prima aansluit voor zijde en tevens rugslapers.

De hybride schijnt precies enigszins harder. Het grootste onderscheid tussenin het twee materassen is dat op het hybrid één pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het minste afmeting van het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 euro en tevens het grote afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de prijzen vanuit €899 t/m 2039 euro. Zoals jij kan zien, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Kwaliteit Swiss Sense Matrassen

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterk aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en bieden zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel nat milieu woont, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast om om een enigszins warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een krachtige lucht mag bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt dat zeer normaal. Het lucht staat ongevaarlijk en wanneer jij het slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat luchten, verdampt dat lucht. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby op het laten slapen. Derhalve maak u niet zorgen betreffende het geur afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Kwaliteit Swiss Sense Matrassen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️