Lade Voor Onder Bed Ikea ᐅ 9 MAKKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lade Voor Onder Bed Ikea:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Lade Voor Onder Bed Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Lade Voor Onder Bed Ikea: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Lade Voor Onder Bed Ikea

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Lade Voor Onder Bed Ikea

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Lade Voor Onder Bed Ikea Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en de kostprijs begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap mag het warmtegraad vanaf de bedje wezen geregeld. Het machine hoort naast het bed te zijn opgesteld en mag met 1 afstandsbediening worden versteld. Daarvan bestaan het batterijen niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende bedden. We focussen in de 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beide bedden hebben een omvang van 25 cm. De O2 kent één medium tot vast eigenschap, wat goed aansluit bij kant en tevens rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt juist een beetje steviger. De grootste afwijking tussen de een tweetal matrassen is het op de hybride een pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere afmeting van het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 euro en ook de grootst maat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid materas starten het tarieven vanuit 899 euro tot en met €2.039. Net als u kan aanschouwen, lopen de tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lade Voor Onder Bed Ikea

Naast de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie pijn voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of gekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen krachtige punten. Schuim werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet of in een heel nat milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur mag hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-matras een geur ervaart, ligt datgene heel gebruikelijk. Die stank staat onbedreigend en als jij het slaapoppervlak 72 uur laat ventileren, verdampt dat lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op het om dutten. Derhalve maakt jij niet zorgen over het stank afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Lade Voor Onder Bed Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️