Lakens Satijn Katoen 🔥 9 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lakens Satijn Katoen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Lakens Satijn Katoen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Lakens Satijn Katoen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Lakens Satijn Katoen

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Lakens Satijn Katoen

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Lakens Satijn Katoen Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt het deken te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en de prijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap mag het temperatuur van het bedden worden beheerd. Het machine dient vlakbij het slaapplek te zijn neergezet en ook mogen met één afstandbediening wezen versteld. Daarvan bevinden het energiecellen geen standaardmatig ingesloten. De prijs van de tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende matrassen. We zoomen in het een tweetal meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten een omvang van 25 centimeter. De O2 kent een medium naar stevig eigenschap, wat uitstekend past voor kant en ook achterkant slapers.

De gemengde schijnt juist een beetje steviger. Het grote verschil tussen de 2 bedden is het feit dat op de gemengde een pocketvering laagje blijkt toegepast.
Het kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en het grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het prijzen vanuit 899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lakens Satijn Katoen

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een erg dampig klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast om voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een krachtige geur kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw nieuwe Emma-matras een stank bezit, is het feit dat heel normaal. De geur is onschadelijk en als u hetzij bed twee en zeventig uren laat luchten, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op het toestaan slapen. Daarom maak je geen zorgen aangaande het stank uit uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Lakens Satijn Katoen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️