Lang Slapen En Toch Moe ᐅ 5 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lang Slapen En Toch Moe:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Lang Slapen En Toch Moe

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Lang Slapen En Toch Moe: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Lang Slapen En Toch Moe

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Lang Slapen En Toch Moe

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Lang Slapen En Toch Moe Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar is te het dekentje om te reinigen, blijkt het dekentje te zwaar ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus de kostprijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag het warmtegraad van het bed worden beheerd. De apparaat dient naast de de bed te zijn opgesteld en kan door middel van een afstandsbediening zijn bijgesteld. Van dit zijn de accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We zoomen in de twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben één omvang vanaf 25 centimeter. De O2 bezit één middelmatig naar stevig aard, wat goed past bij kant en rugslapers.

De gemengde schijnt precies iets steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin de een tweetal matrassen blijkt dat aan het hybride ’n pocketveer laag is geïntegreerd.
De minste afmeting van het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en tevens het grootste maat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed beginnen de kosten van 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kan aanschouwen, lopen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Lang Slapen En Toch Moe

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukzones (doorgaans indien een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterke kanten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een heel vochtig milieu verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast voor te een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn bed een krachtige geur kun ervaren?

Inderdaad, als uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is het feit dat erg gewoon. Die lucht is onbedreigend en indien je de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat luchten, vervaagt die stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op de toelaten slapen. Dus maak je u geen enkele zorgen over deze geur uit je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Lang Slapen En Toch Moe

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️