Lattenbodem 70 X 200 🔥 9 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lattenbodem 70 X 200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Lattenbodem 70 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Lattenbodem 70 X 200: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Lattenbodem 70 X 200

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Lattenbodem 70 X 200

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Lattenbodem 70 X 200 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk blijkt te zijn te de deken te schoonmaken, is het dekbed te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en het kosten vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kan de warmtegraad vanaf het bedden wezen beheerd. De toestel moet naast de slaapplek om te wezen opgesteld en ook kan via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan zijn het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. De kostprijs vanaf het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende materassen. Wij concentreren in op het twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft een gemiddeld naar stevig aard, wat prima past voor zijde en ook rugslapers.

Het gemengde blijkt juist een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussendoor de twee matrassen is het feit dat bij de hybrid een pocketveer niveau blijkt geïntegreerd.
De kleinere maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en ook het grootst afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid materas starten het tarieven vanaf 899 tot en met €2.039. Net als u mag aanschouwen, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lattenbodem 70 X 200

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals zoals alle stoffen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk sterk punten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een erg vochtig milieu verblijft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag is aangepast voor een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke matras een krachtige lucht kun hebben?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-bed een stank ervaart, staat het feit dat zeer gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en indien je het bed tweeënzeventig uren toelaat ventileren, verdampt die geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel baby op de laten dutten. Daarom maak je jij geen zorgen aangaande het stank van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Lattenbodem 70 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️