Lattenbodem 80×190 🔥 5 ONTHULLENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lattenbodem 80×190:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Lattenbodem 80x190

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Lattenbodem 80×190: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Lattenbodem 80×190

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Lattenbodem 80x190

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Lattenbodem 80×190 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk is om het dekentje om te reinigen, is de dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus de kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool kan de temperatuur vanaf het bedje worden beheerd. Het apparaat hoort naast de de bedden om te zijn neergezet en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit bestaan de accu’s geen standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse materassen. We focussen in de een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma Hybrid. Beide materassen hebben een diktegraad van 25 centimeter. De O2 kent een medium naar ferm eigenschap, dat uitstekend past bij zijde en ook rugslapers.

Het gemengde is net enigszins harder. De grootste afwijking tussen de twee materassen is dat op de gemengde ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinere maat van het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en ook de grote afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed beginnen het kosten vanaf 899 euro tot en met €2.039. Zoals jij kan bekijken, lopen de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Lattenbodem 80×190

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last heeft door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Net gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren elk eigen sterke kanten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een erg dampig weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast om voor een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (maar toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Klopt, als jouw verse Emma-matras een lucht heeft, is datgene heel gebruikelijk. Het stank staat ongevaarlijk en indien u het slaapoppervlak 72 uren laat ventileren, vervaagt deze stank. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend om zuigelingen op het om dutten. Derhalve maak je u geen zorgen aangaande deze lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Lattenbodem 80×190

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️