Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten 🔥 15 OPVALLENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het denkbaar is om de deken te reinigen, blijkt het deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en het kostprijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen het warmtegraad vanaf het bed worden geregeld. De apparaat hoort vlakbij het bedden om te worden opgesteld en ook mogen met 1 afstandbediening wezen versteld. Daarvan bevinden de accu’s geen standaard ingesloten. Het prijs van de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier uiteenlopende materassen. Wij concentreren in de 2 favoriete bedden: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen één diktegraad van 25. Het O2 bezit één middelmatig tot ferm karakter, wat uitstekend geschikt is bij zijde en ook rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt net een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussenin de twee materassen is dat op het hybride ’n pocketveringssysteem laagje is geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma O2 bed kost 439 euro en het grote formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de prijzen vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als u mag bekijken, lopen het prijzen sterk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel massa ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Zoals zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat extra support. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een heel dampig milieu woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om te een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een intense stank kan ervaren?

Klopt, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is datgene zeer gewoon. Die geur is onbedreigend en wanneer je het slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdwijnt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op toestaan slapen. Derhalve maakt u geen zorgen aangaande de geur uit je recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Leeftijd Verifiëren Youtube Uitzetten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️