Leenbakker Toppers 🔥 3 OPVALLENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Leenbakker Toppers:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Leenbakker Toppers

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Leenbakker Toppers: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Leenbakker Toppers

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Leenbakker Toppers

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Leenbakker Toppers Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het mogelijk is te het dekentje te wassen, blijkt de dekbed te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 en het kostprijs vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kan de warmte vanuit het bed worden geregeld. Het toestel dient naast het bedden te zijn neergezet en mogen door middel van een afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn het batterijen niet standaard inbegrepen. Het kosten van het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse matrassen. Wij concentreren in het 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide bedden kennen ’n omvang vanaf 25. De O2 kent ’n gemiddeld naar vast karakter, hetgeen uitstekend aansluit bij zijde en rugslapers.

De gemengde is juist enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussen het een tweetal bedden blijkt het aan het gemengde ’n pocketvering laag is toegepast.
Het minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt €439 en tevens de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan het prijzen vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Net als jij mag bekijken, gaan het prijzen sterk verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Leenbakker Toppers

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel zweet of in een heel vochtig weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur kan hebben?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een geur heeft, is dat zeer gewoon. De stank staat ongevaarlijk en als je het matras twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel baby’s op het toestaan dutten. Dus maakt jij niet bekommeringen aangaande de stank van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Leenbakker Toppers

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️