Lidl Topper 🔥 10 MAKKELIJKE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lidl Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Lidl Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Lidl Topper: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Lidl Topper

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Lidl Topper

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Lidl Topper Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar blijkt te zijn om de deken te wassen, is de dekentje te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 plus de kosten begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kan het temperatuur vanuit het bed wezen geregeld. Het toestel dient naast de bedden te zijn opgesteld plus mag via 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan bestaan de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De kosten van het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse bedden. We concentreren in op het een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden kennen één omvang vanaf 25. De O2 bezit een middelmatig tot ferm karakter, dat prima geschikt is bij kant en rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt juist iets harder. De grootste onderscheid tussenin het een tweetal matrassen schijnt het feit dat aan de gemengde ’n pocketvering laag blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf de Het Emma O2 materas kostprijs 439 en de grootste afmeting €1.069. de Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 euro t/m 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, bewegen het tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Lidl Topper

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren ieder eigen sterke kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een erg vochtig weer verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar nog harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen matras een intense lucht kan ervaren?

Klopt, als je nieuwe Emma-matras een lucht bezit, staat dat zeer normaal. Het stank ligt ongevaarlijk en als jij hetzij bed twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt deze stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel baby’s op om dutten. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden over deze geur uit uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Lidl Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️