Lidl Toppers ✔️ 12 BEWEZEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Lidl Toppers:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Lidl Toppers

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Lidl Toppers: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Lidl Toppers

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Lidl Toppers

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Lidl Toppers Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar is om het dekentje te reinigen, blijkt de dekbed te erg zwaar voor huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit het bed wezen geregeld. Het apparaat moet naast het bedden om te worden opgesteld plus mogen door middel van een afstandsbediening worden versteld. Daarvan zijn het batterijen geen standaard inbegrepen. Het prijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende materassen. We focussen in het 2 meest populaire matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één gemiddeld naar ferm eigenschap, wat uitstekend aansluit voor kant en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt net enigszins steviger. Het grote afwijking tussenin de 2 bedden schijnt dat bij de gemengde ’n pocketveer laagje blijkt toegepast.
De minste formaat van de Het Emma merk O2 materas bedraagt €439 en de grootst formaat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 t/m €2.039. Net als jij mag zien, bewegen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Lidl Toppers

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk als alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg nat klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast voor om een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, indien je recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat datgene zeer gewoon. De stank is ongevaarlijk en wanneer je hetzij bed 72 uren laat luchten, vervaagt dat stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens erkend om zuigelingen op toestaan dutten. Derhalve maak u geen bezorgdheden over het geur uit jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Lidl Toppers

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️