Los Hoofdbord 180 ✔️ 13 OPMERKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Los Hoofdbord 180:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Los Hoofdbord 180

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Los Hoofdbord 180: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Los Hoofdbord 180

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Los Hoofdbord 180

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Los Hoofdbord 180 Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het haalbaar blijkt te zijn om het dekentje te wassen, blijkt de deken te erg zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240×220 en ook het kostprijs start bij 165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen de temperatuur vanaf de bedden worden gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij de bedden te worden neergezet plus mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan bestaan het energiecellen niet echt standaard ingesloten. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 diverse matrassen. We concentreren in het twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei matrassen kennen een diktegraad vanaf 25. Het O2 bezit ’n middelmatig tot ferm aard, wat goed past voor zijde en rugzijde slapers.

Het gemengde blijkt juist enigszins steviger. Het grote onderscheid tussen het 2 bedden blijkt dat op het gemengde een pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
Het kleinste formaat van de Het Emma merk O2 matras bedraagt €439 en tevens het grootste maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas vangen aan het tarieven vanuit €899 t/m 2.039 euro. Zoals je mag aanschouwen, bewegen het tarieven sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Los Hoofdbord 180

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (meestal indien een deel van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Net als alle materialen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterk punten. Vulling werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je veel zweet produceert of in een heel nat klimaat leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een krachtige stank kan ervaren?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-matras een lucht heeft, ligt dat zeer gewoon. Die geur is ongevaarlijk en wanneer jij de bed tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, verdampt deze lucht. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel baby op het om slapen. Dus maak je niet zorgen aangaande de lucht afkomstig van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Los Hoofdbord 180

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️