M-Line Boxspring 🔴 7 SIMPELE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


M-Line Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

M-Line Boxspring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

M-Line Boxspring: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over M-Line Boxspring

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

M-Line Boxspring

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

M-Line Boxspring Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekentje te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het prijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kan de warmtegraad van de bedje worden beheerd. De toestel hoort naast de het bedden om te zijn opgesteld en mogen door middel van één afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bestaan de batterijen geen standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse bedden. Wij focussen in op het 2 populairste bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen één diktegraad van 25. Het O2 kent een gemiddeld tot stevig karakter, hetgeen goed geschikt is voor zijde en achterkant slapers.

De hybride blijkt juist een beetje harder. Het belangrijkste verschil tussendoor het een tweetal materassen schijnt het feit dat aan de gemengde ’n pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
Het minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en de grootst afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit €899 t/m €2.039. Net als jij kunt aanschouwen, bewegen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

M-Line Boxspring

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (meestal als een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk sterke punten. Vulling functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel nat milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium-stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als zachter (maar toch vaster dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een intense stank kun hebben?

Ja, indien je nieuwe Emma-bed een geur bezit, staat het feit dat heel gebruikelijk. De geur ligt onschadelijk en wanneer je hetzij slaapoppervlak 72 uren laat toe ventileren, vervaagt dat stank. Onze producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby op het te slapen. Daarom maakt je geen enkele bezorgdheden betreffende het lucht van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over M-Line Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️