M.Line Matras ᐅ 14 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


M.Line Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

M.Line Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

M.Line Matras: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over M.Line Matras

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

M.Line Matras

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

M.Line Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk is om het dekbed te wassen, blijkt het dekentje te erg gewichtig voor binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240×220 en de prijs vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen het warmte van het bed zijn gereguleerd. Het machine hoort naast de de bed te wezen opgesteld en ook mogen met 1 afstandbediening wezen versteld. Daarvan zijn de batterijen niet standaardgewijs ingesloten. De prijs van de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse materassen. We zoomen in de twee favoriete bedden: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beide bedden kennen één diktegraad van 25. Het O2 kent ’n middelmatig naar stevig eigenschap, wat prima past voor kant en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies een beetje harder. De belangrijkste onderscheid tussenin het twee bedden is het feit dat aan de hybrid één pocketveer laag blijkt toegepast.
De kleinste formaat van het Het Emma merk O2 bed kost 439 en het grote formaat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras vangen aan het kosten vanaf 899 euro t/m €2.039. Net als je mag bekijken, lopen het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

M.Line Matras

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Net zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk unique sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren zodoende wat extra steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer dampig weer leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast te een wat knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kun bezitten?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt het feit dat zeer gewoon. Het stank is ongevaarlijk en indien jij het bed tweeënzeventig uren toelaat ventileren, verdampt deze stank. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby’s op toelaten dutten. Derhalve maakt je geen bekommeringen over het lucht van uw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over M.Line Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️