Marie Claire Type 🔥 4 OPVALLENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Marie Claire Type:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Marie Claire Type

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Marie Claire Type: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Marie Claire Type

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Marie Claire Type

Naast de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Marie Claire Type Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de dekentje te wassen, blijkt de deken te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en de prijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit het bedden worden gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij het bed om te zijn neergezet plus mogen via een afstandbediening wezen aangepast. Van dit zijn het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf het temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de twee populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben een diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld naar vast aard, dat goed past bij kant en ook rugzijde slapers.

Het hybride is net iets steviger. Het grote verschil tussendoor het twee materassen blijkt het feit dat op het gemengde ’n pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinere maat vanaf de Het Emma O2 bed kost €439 en het grootst maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed starten de tarieven van 899 tot en met 2039 euro. Net als jij kunt aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Marie Claire Type

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Wie ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra waarde heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Net als ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterke kanten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer nat weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast om een wat gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn matras een krachtige lucht kun ervaren?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-matras een lucht heeft, ligt datgene heel gewoon. Die lucht staat onschadelijk en wanneer u het bed tweeënzeventig uren laat doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel baby op het te rusten. Derhalve maak je u niet bekommeringen betreffende de geur van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Marie Claire Type

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️