Marloes Scibelli Emma Matras ☑️ 9 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Marloes Scibelli Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Marloes Scibelli Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Marloes Scibelli Emma Matras: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Marloes Scibelli Emma Matras

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Marloes Scibelli Emma Matras

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Marloes Scibelli Emma Matras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekbed om te schoonmaken, blijkt de deken te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kostprijs vangt aan bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad instrument mag de warmte vanuit de bed zijn geregeld. De machine moet vlakbij de slaapplek te zijn geplaatst en ook mag door middel van een afstandsbediening worden aangepast. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse bedden. Wij zoomen in het 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben een dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig tot stevig aard, hetgeen prima past voor zij en tevens rugslapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. De grote onderscheid tussen de twee matrassen schijnt het feit dat aan de hybride ’n pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 en het grote formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas beginnen de prijzen vanuit 899 euro tot 2.039 euro. Net als jij kunt zien, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Marloes Scibelli Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals zoals alle materialen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterke punten. Foam functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat meer support. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel transpireert of in een heel nat klimaat verblijft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast om voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn eigen matras een intense stank kun bezitten?

Ja, als jouw recente Emma-bed een geur bezit, is het feit dat heel gewoon. Die stank ligt onschadelijk en als u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uren laat luchten, vervaagt dat lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de laten dutten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen aangaande deze lucht van je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Marloes Scibelli Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️