Matras 140×200 Ikea ᐅ 13 BEWEZEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 140×200 Ikea:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matras 140x200 Ikea

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras 140×200 Ikea: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matras 140×200 Ikea

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matras 140x200 Ikea

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras 140×200 Ikea Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed te schoonmaken, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kosten begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad instrument kan de temperatuur vanuit het bedje wezen geregeld. De machine hoort naast de het slaapplek te worden neergezet en ook mag via 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van de tempereerpad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse matrassen. Wij concentreren in op het 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft één middelmatig tot ferm eigenschap, dat goed aansluit voor kant en tevens rugzijde slapers.

De gemengde is precies een beetje steviger. De grootste verschil tussen het een tweetal materassen schijnt dat bij de hybride ’n pocketvering niveau is geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van de Emma O2 bed kostprijs €439 en de grootst maat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 euro t/m 2.039 euro. Net als u kunt zien, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 140×200 Ikea

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk als een gedeelte van je lijf wordt beladen of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Zoals als ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn slaapoppervlak een intense stank mag ervaren?

Klopt, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, is dat erg gebruikelijk. Het stank ligt onschadelijk en indien je de slaapoppervlak 72 uur laat luchten, verdwijnt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel baby op het laten dutten. Dus maakt jij geen bezorgdheden betreffende de stank uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras 140×200 Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️