Matras 150×190 🔴 8 OPMERKELIJKE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 150×190:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras 150x190

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras 150×190: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras 150×190

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras 150x190

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras 150×190 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk is om de dekbed te wassen, is het dekbed te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de kosten vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument kan het warmtegraad van het bedden worden geregeld. De machine dient vlakbij het bed te wezen geplaatst plus kan door middel van een afstandbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan de batterijen niet standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende matrassen. Wij concentreren in de 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten één omvang van 25. De O2 heeft ’n middelmatig naar vast karakter, dat uitstekend geschikt is bij kant en tevens achterkant slapers.

De hybrid blijkt precies iets steviger. Het grootste onderscheid tussenin het 2 matrassen blijkt dat bij het hybrid één pocketveer laag schijnt toegepast.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en tevens het grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals je mag bekijken, lopen het kosten sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 150×190

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat meer steun. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig weer woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor te een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense stank kan ervaren?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-matras een stank ervaart, ligt het feit dat zeer normaal. Die geur ligt onschadelijk en wanneer jij het slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat ventileren, vervaagt die stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd voor het doel baby op het laten rusten. Dus maak je je geen bekommeringen over deze geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras 150×190

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️