Matras 2 Persoons Ikea ➡️ 9 VERBIJSTERENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 2 Persoons Ikea:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matras 2 Persoons Ikea

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras 2 Persoons Ikea: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matras 2 Persoons Ikea

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matras 2 Persoons Ikea

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras 2 Persoons Ikea Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te reinigen, is de dekentje te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook de kostprijs vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kan het warmtegraad vanuit de bedden worden beheerd. Het machine moet vlakbij het slaapplek om te wezen neergezet plus mogen door middel van een afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bevinden het batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. De kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de twee favoriete bedden: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben een diktegraad van 25. De O2 heeft één middelmatig tot ferm eigenschap, hetgeen uitstekend past voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybride is juist iets harder. Het belangrijkste afwijking tussendoor de 2 bedden is dat bij de hybrid één pocketvering laag is toegevoegd.
Het kleinere maat vanaf de Het Emma O2 materas bedraagt 439 euro en ook het grootst maat €1.069. de Emma Hybrid materas starten het kosten van €899 t/m €2.039. Net als je mag zien, lopen het prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 2 Persoons Ikea

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer nat klimaat verblijft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar toch steviger dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een intense lucht kun bezitten?

Ja, indien je verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat het feit dat zeer gebruikelijk. De lucht staat ongevaarlijk en indien je hetzij slaapoppervlak 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt die stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend om baby op het laten slapen. Daarom maakt je niet bekommeringen over deze stank van je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras 2 Persoons Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️