Matras 80 X 210 ➡️ 11 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras 80 X 210:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras 80 X 210

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras 80 X 210: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Matras 80 X 210

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matras 80 X 210

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Matras 80 X 210 Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de dekbed te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus het kosten begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool mag de warmtegraad van het bedden wezen gereguleerd. Het apparaat hoort vlakbij de bedden om te wezen geplaatst en kan door middel van één afstandsbediening worden versteld. Daarvan bevinden de accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse bedden. We concentreren in de 2 favoriete materassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen één diktegraad van 25. Het O2 heeft één medium tot stevig karakter, hetgeen goed past bij kant en ook rugzijde slapers.

Het gemengde is precies enigszins steviger. Het grote verschil tussendoor het een tweetal materassen schijnt het feit dat aan de hybrid ’n pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
Het minste maat vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en het grote formaat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas starten de tarieven van €899 tot 2.039 euro. Zoals jij mag zien, gaan het prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantieperiode en wat worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras 80 X 210

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen sterke kanten. Vulling functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je hand slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat meer steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een erg nat klimaat woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur mag bezitten?

Inderdaad, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat dat zeer normaal. De geur staat onbedreigend en indien u hetzij bed tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, verdampt die geur. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook toegestaan om baby’s op de te slapen. Dus maakt jij geen bezorgdheden betreffende de lucht afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras 80 X 210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️