Matras.90×200 ☑️ 13 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras.90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras.90x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras.90×200: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras.90×200

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matras.90x200

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matras.90×200 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk blijkt te zijn te het deken om te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het kostprijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument mag het warmte vanuit het bedden zijn geregeld. Het apparaat moet naast de het bedden te wezen opgesteld en kan door middel van een afstandsbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden de batterijen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De prijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende materassen. We zoomen in het twee populairste bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 bezit één middelmatig naar stevig aard, hetgeen goed aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt net enigszins harder. Het grootste onderscheid tussendoor het een tweetal materassen blijkt dat aan de gemengde een pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens het grootste afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid matras vangen aan de tarieven vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Zoals je mag aanschouwen, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras.90×200

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukzones (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat extra support. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een heel nat milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast voor een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar toch vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een intense lucht mag ervaren?

Ja, wanneer je verse Emma-bed een stank bezit, staat datgene zeer gebruikelijk. Het lucht is onschadelijk en wanneer je de matras 72 uur laat toe doorluchten, vervaagt dat geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby op de toestaan rusten. Dus maak jij geen enkele zorgen betreffende het lucht afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras.90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️