Matras Best Getest ᐅ 4 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Best Getest:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matras Best Getest

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Best Getest: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matras Best Getest

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Matras Best Getest

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Matras Best Getest Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het denkbaar blijkt te zijn om de deken om te wassen, blijkt de deken te zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en het kostprijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan het temperatuur vanaf het bedden zijn geregeld. De machine dient naast de de slaapplek om te worden opgesteld en ook mag via een afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Hiervan bestaan de accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende matrassen. Wij zoomen in de twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden materassen hebben één dikte van 25 centimeter. De O2 heeft één middelmatig tot vast karakter, wat goed aansluit bij kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net iets steviger. De grote onderscheid tussen het 2 matrassen blijkt het op het hybrid één pocketveringssysteem laag is toegepast.
Het kleinste afmeting van de Het Emma O2 bed kostprijs 439 en het grootste formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de prijzen vanaf 899 t/m €2.039. Gelijkend op je mag bekijken, bewegen het prijzen krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Best Getest

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Net zoals alle materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterk kanten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras wellicht een betere optie voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat extra support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel transpireert of in een heel dampig milieu leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast te een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een intense lucht mag ervaren?

Inderdaad, indien je recente Emma-matras een lucht ervaart, is dat zeer normaal. De lucht staat onschadelijk en als jij de bed 72 uurtjes laat doorluchten, verdampt dat geur. Ons producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel baby’s op laten rusten. Derhalve maak jij geen enkele zorgen over het stank van jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Best Getest

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️