Matras Beste Koop 🔥 12 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Beste Koop:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matras Beste Koop

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Beste Koop: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matras Beste Koop

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matras Beste Koop

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras Beste Koop Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk schijnt te zijn om de deken te reinigen, is de deken te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasautomaten. Er bestaan twee formaten beschikbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de kosten begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag het warmte vanuit de bedden zijn gereguleerd. De toestel moet naast de bed om te zijn geplaatst en kan met 1 afstandsbediening worden aangepast. Van dit zijn de batterijen niet standaardmatig inbegrepen. De kostprijs vanaf de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier verschillende materassen. Wij concentreren in het 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben één diktegraad van 25. Het O2 heeft een middelmatig naar vast aard, wat prima aansluit bij kant en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt net enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen het twee materassen is dat op het hybride ’n pocketvering laag blijkt toegepast.
De kleinere maat van het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en het grote maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed beginnen het tarieven vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt bekijken, lopen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Beste Koop

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Net zoals elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk punten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer nat klimaat woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn matras een intense lucht kan ervaren?

Ja, als je verse Emma-bed een lucht ervaart, staat het feit dat heel normaal. De geur is onschadelijk en indien jij hetzij bed tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdampt die geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook erkend om baby op de te rusten. Daarom maakt jij geen bezorgdheden over deze geur van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Beste Koop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️