Matras Buikslaper 🔥 14 VREEMDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Buikslaper:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Buikslaper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Buikslaper: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Buikslaper

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras Buikslaper

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Buikslaper Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het denkbaar schijnt te zijn om de dekbed te schoonmaken, blijkt de dekbed te erg zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus het kostprijs begint op €165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bed zijn gereguleerd. Het apparaat dient naast het bed te wezen neergezet en ook mag via 1 afstandbediening zijn versteld. Van dit bestaan de accu’s niet standaardgewijs ingesloten. Het prijs van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende bedden. We zoomen in het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen een omvang vanaf 25. Het O2 kent ’n medium tot ferm karakter, wat prima past bij kant en achterkant slapers.

Het hybrid is net enigszins harder. Het belangrijkste afwijking tussendoor het 2 matrassen blijkt het feit dat bij het gemengde ’n pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 materas kostprijs €439 en ook de grootste maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de prijzen vanaf €899 tot 2039 euro. Zoals u kunt zien, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Buikslaper

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn ervaart door drukplekken (meestal als een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Zoals zoals alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique sterke kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast voor te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank kun bezitten?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-bed een stank ervaart, ligt dat heel gebruikelijk. Het geur staat onschadelijk en indien je hetzij bed tweeënzeventig uren toelaat luchten, verdwijnt die lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op de om slapen. Derhalve maak u geen enkele bezorgdheden aangaande het lucht van uw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Buikslaper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️