Matras Emma Original 🔥 8 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Emma Original:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matras Emma Original

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Emma Original: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matras Emma Original

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras Emma Original

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Matras Emma Original Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te wassen, is de deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en de kostprijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad tool mag het temperatuur vanuit de bedden wezen geregeld. De apparaat hoort naast het slaapplek om te zijn neergezet en ook mag door middel van een afstandsbediening zijn aangepast. Van dit zijn het batterijen niet echt standaard ingesloten. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier verschillende matrassen. We zoomen in op de twee populairste materassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben een dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar ferm karakter, dat uitstekend geschikt is bij zij en rugzijde slapers.

De gemengde schijnt net iets harder. De grootste onderscheid tussendoor de een tweetal bedden blijkt het feit dat aan het gemengde één pocketvering laag schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 matras kost 439 euro en de grote afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, gaan de prijzen sterk verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Emma Original

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (doorgaans indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocket veer en schuim?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk eigen sterk aspecten. Schuim functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en bieden daardoor wat meer support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je veel transpireert of in een zeer nat milieu woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een krachtige stank mag ervaren?

Ja, als uw nieuwe Emma-matras een geur bezit, is dat heel gewoon. Die lucht is onbedreigend en wanneer u hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt deze geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby op te rusten. Dus maakt jij geen bezorgdheden over het stank uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Emma Original

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️