Matras Gele Vlekken ➡️ 4 OPVALLENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Gele Vlekken:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matras Gele Vlekken

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Gele Vlekken: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matras Gele Vlekken

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matras Gele Vlekken

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Gele Vlekken Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het mogelijk is om de dekentje om te reinigen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240×220 plus de kosten start op 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad instrument kan de warmtegraad vanuit de bedje wezen geregeld. De machine dient naast de de bed om te wezen geplaatst plus kan via 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan bevinden het accu’s niet echt standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temperatuurpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse matrassen. We focussen in het 2 meest populaire materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben ’n dikte van 25. De O2 heeft een medium tot vast aard, dat uitstekend geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

De gemengde blijkt juist enigszins harder. De grootste afwijking tussendoor het een tweetal bedden blijkt het feit dat aan de hybride een pocketvering laagje schijnt toegepast.
Het minste afmeting van de Emma O2 materas kost 439 en ook het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras vangen aan de tarieven van 899 euro t/m €2.039. Net als u kan zien, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Gele Vlekken

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder unique sterke kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras wellicht een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een zeer nat milieu leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dus als softer (echter nog harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank kun hebben?

Inderdaad, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, is het feit dat erg gewoon. Die stank ligt onschadelijk en als je hetzij matras 72 uurtjes laat ventileren, vervaagt dat lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby op het laten dutten. Derhalve maak je geen bezorgdheden betreffende het geur van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras Gele Vlekken

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️