Matras Ledikant ✔️ 15 LUCRATIEVE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Ledikant:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matras Ledikant

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Ledikant: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Ledikant

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matras Ledikant

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras Ledikant Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het haalbaar blijkt te zijn te de dekentje om te wassen, is het dekbed te gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 en ook het kosten start op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool kunnen de warmte van de bedden zijn geregeld. De apparaat moet naast de bedden te zijn neergezet plus kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan bestaan de accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het kosten vanaf het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende bedden. We concentreren in het een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft ’n medium naar ferm eigenschap, hetgeen goed past voor zij en ook achterkant slapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. De grote onderscheid tussenin het een tweetal matrassen is het feit dat op het hybride ’n pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
De minste afmeting van de Emma O2 bed bedraagt 439 euro en de grote afmeting €1.069. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan de kosten van 899 euro tot €2.039. Zoals je mag aanschouwen, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Ledikant

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukzones (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals zoals alle materialen hebben ook foam en interne veren elk unique sterk kanten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een heel vochtig weer woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een krachtige geur mag ervaren?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-matras een geur heeft, staat het feit dat erg gewoon. Het lucht is onschadelijk en wanneer u hetzij matras tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt dat lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel zuigelingen op laten slapen. Derhalve maakt jij geen enkele bezorgdheden betreffende deze lucht van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras Ledikant

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️