Matras Maten ✔️ 4 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Maten:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matras Maten

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Maten: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Maten

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matras Maten

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Matras Maten Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk is om het dekentje om te wassen, is de deken te erg zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook de kostprijs vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool mag de warmte van het bedje zijn geregeld. Het toestel dient naast het slaapplek te wezen neergezet en ook kan met een afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bestaan het energiecellen geen standaard bijgevoegd. Het kosten van de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende materassen. Wij focussen in het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben één dikte vanaf 25 cm. De O2 bezit ’n middelmatig tot ferm eigenschap, hetgeen goed aansluit voor zij en tevens rugslapers.

Het gemengde blijkt net enigszins steviger. Het grootste verschil tussenin de 2 bedden is dat op het hybrid ’n pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 matras bedraagt €439 en ook de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid bed beginnen de tarieven vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op je kan aanschouwen, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Maten

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Net gelijk alle stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder unique sterke aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en daarom als softer (echter nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een intense lucht mag ervaren?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-matras een geur ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Die stank ligt onschadelijk en wanneer u hetzij matras twee en zeventig uur laat toe ventileren, verdampt die stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby’s op toelaten dutten. Daarom maak je jij geen enkele bekommeringen aangaande het stank van je recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matras Maten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️