Matras Test Consumentenbond ✔️ 14 VERBIJSTERENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Test Consumentenbond:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Test Consumentenbond

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matras Test Consumentenbond: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Test Consumentenbond

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matras Test Consumentenbond

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matras Test Consumentenbond Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar is te de dekentje om te schoonmaken, is de dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook het prijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap mag het warmtegraad vanuit het bedje worden beheerd. Het apparaat hoort naast de het slaapplek om te wezen opgesteld plus mogen door middel van een afstandbediening zijn versteld. Daarvan bevinden de energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. We focussen in op de twee favoriete matrassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden hebben een omvang van 25 cm. Het O2 bezit één medium tot stevig aard, wat goed geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het hybride blijkt precies iets steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor de twee matrassen blijkt dat bij het hybride één pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van het Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en ook het grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan het kosten vanaf 899 tot en met 2039 euro. Zoals u kan zien, lopen het tarieven krachtig verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Test Consumentenbond

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Net als ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren ieder afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je veel zweet of in een erg dampig weer woont, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium stevig bed dat het balans hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een enigszins knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn eigen bed een intense lucht kun hebben?

Inderdaad, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat het feit dat heel gebruikelijk. Het geur ligt onbedreigend en wanneer jij hetzij bed 72 uren toelaat luchten, vervaagt dat stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op laten dutten. Daarom maakt u niet bezorgdheden over de lucht uit je verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Test Consumentenbond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️