Matras Topper Hoes 🔴 5 VERBIJSTERENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Topper Hoes:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matras Topper Hoes

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Topper Hoes: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Topper Hoes

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matras Topper Hoes

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Matras Topper Hoes Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het denkbaar is te de dekentje te wassen, is het dekentje te erg zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus het kostprijs begint op €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool mag de warmtegraad van het bedden worden gereguleerd. De machine dient naast de slaapplek om te zijn opgesteld en ook mogen door middel van 1 afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de accu’s geen standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van de temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse bedden. Wij focussen in de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben één omvang van 25 cm. De O2 bezit een medium naar ferm aard, wat goed aansluit bij kant en achterkant slapers.

De hybrid is juist iets steviger. Het grootste afwijking tussen het twee matrassen schijnt het feit dat aan de hybride een pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
De minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas kost €439 en tevens de grote afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas starten de prijzen van 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u mag bekijken, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Topper Hoes

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die last ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Zoals zoals alle stoffen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat meer support. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel vochtig klimaat woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun ervaren?

Klopt, indien je verse Emma-bed een geur bezit, staat het feit dat zeer normaal. Het geur ligt onschadelijk en wanneer je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt die geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op het om rusten. Dus maak je geen zorgen aangaande de lucht uit jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matras Topper Hoes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️