Matras Voor Vouwbed 🔴 4 SNELLE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matras Voor Vouwbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matras Voor Vouwbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matras Voor Vouwbed: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matras Voor Vouwbed

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matras Voor Vouwbed

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matras Voor Vouwbed Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar is te de dekbed te wassen, is de dekbed te erg gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het prijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument kan de warmte vanaf de bedden zijn beheerd. Het machine dient vlakbij de bed te wezen geplaatst en ook mogen door middel van één afstandbediening wezen aangepast. Daarvan zijn de accu’s niet echt standaard ingesloten. De kostprijs van de temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse materassen. Wij zoomen in de twee favoriete materassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden bedden kennen een omvang van 25 cm. Het O2 heeft ’n gemiddeld naar vast karakter, wat prima aansluit voor zij en achterkant slapers.

Het hybride is net een beetje harder. De grote onderscheid tussenin de een tweetal materassen is dat op het hybride ’n pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinere formaat vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en de grootste afmeting €1.069. Bij Emma merk Hybrid matras starten de kosten van 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kan zien, gaan de tarieven krachtig uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matras Voor Vouwbed

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk als elk stoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique krachtige aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je hand tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel vochtig milieu leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als softer (echter nog vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Klopt datgene mijn matras een sterke stank kun ervaren?

Klopt, indien uw verse Emma-matras een stank ervaart, is het feit dat erg gebruikelijk. Het geur staat ongevaarlijk en indien u de bed twee en zeventig uurtjes laat luchten, vervaagt die stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby op de toelaten slapen. Derhalve maak u niet bezorgdheden aangaande deze geur uit uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Matras Voor Vouwbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️