Matrasbeschermer Lattenbodem ᐅ 6 MAKKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrasbeschermer Lattenbodem:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matrasbeschermer Lattenbodem

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrasbeschermer Lattenbodem: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Matrasbeschermer Lattenbodem

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matrasbeschermer Lattenbodem

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matrasbeschermer Lattenbodem Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te schoonmaken, is de dekentje te zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 en het kostprijs vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan de warmtegraad van de bed zijn geregeld. De apparaat moet vlakbij de slaapplek te wezen opgesteld en ook mogen met een afstandbediening zijn versteld. Daarvan zijn het accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 diverse materassen. Wij focussen in het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen kennen één dikte vanaf 25. De O2 kent één gemiddeld tot vast karakter, hetgeen uitstekend aansluit bij kant en tevens rugzijde slapers.

De hybride is net een beetje steviger. Het grootste verschil tussendoor het een tweetal materassen schijnt dat op het hybrid een pocketveer laagje is toegepast.
Het kleinste maat vanaf het Emma O2 matras kost 439 en het grootst afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten vanuit €899 tot en met €2.039. Gelijkend op u kunt aanschouwen, bewegen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrasbeschermer Lattenbodem

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, support en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn heeft door drukpunten (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat extra support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig milieu leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast om een wat knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht mag hebben?

Ja, als jouw verse Emma-matras een stank heeft, ligt dat zeer normaal. De geur is onschadelijk en indien je het bed twee en zeventig uur toelaat ventileren, vervaagt die stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby’s op het om dutten. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende de lucht afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrasbeschermer Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️