Matrassen 90×200 🔥 3 SNELLE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matrassen 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrassen 90×200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matrassen 90×200

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matrassen 90x200

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Matrassen 90×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekbed te wassen, is het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 en ook de kosten begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument mag de warmte van het bedje zijn beheerd. De machine hoort vlakbij de bed om te wezen geplaatst en kan met één afstandsbediening worden aangepast. Van dit bestaan het energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van de temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal uiteenlopende materassen. We focussen in de een tweetal populairste matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen hebben een omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n medium tot stevig aard, hetgeen prima geschikt is bij zijde en tevens rugslapers.

De hybrid blijkt net een beetje steviger. De belangrijkste afwijking tussenin de 2 bedden is dat bij de hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
De minste formaat vanaf de Emma O2 materas bedraagt 439 euro en de grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen vanuit 899 tot 2.039 euro. Net als u kan aanschouwen, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen 90×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Wie last ervaart door drukzones (meestal indien een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Zoals gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren hun eigen sterk kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig klimaat woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste opperste laag is aangepast voor een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als softer (echter nog steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een intense geur kun ervaren?

Klopt, wanneer uw recente Emma-matras een stank heeft, is dat erg gebruikelijk. Die stank ligt onbedreigend en indien je de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op de te dutten. Daarom maakt jij geen enkele bezorgdheden over deze geur van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matrassen 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️