Matrassen Aanbieding 90×200 ➡️ 10 VERBORGEN TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen Aanbieding 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matrassen Aanbieding 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrassen Aanbieding 90×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matrassen Aanbieding 90×200

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matrassen Aanbieding 90x200

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matrassen Aanbieding 90×200 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar is te het dekentje om te wassen, blijkt de deken te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de kosten begint op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kan het warmte vanaf het bedden zijn beheerd. De machine moet vlakbij het slaapplek om te worden neergezet en mogen met één afstandsbediening zijn versteld. Van dit bestaan de batterijen niet standaardgewijs ingesloten. De prijs van het tempereerpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende bedden. Wij focussen in de 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden hebben een omvang vanaf 25. De O2 kent ’n gemiddeld tot vast eigenschap, wat goed aansluit bij kant en tevens rugzijde slapers.

De gemengde blijkt net iets steviger. Het grote verschil tussenin de een tweetal matrassen is het feit dat bij het hybride één pocketvering laag blijkt geïntegreerd.
De kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 en het grootste formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit €899 tot €2.039. Gelijkend op jij kan bekijken, bewegen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen Aanbieding 90×200

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn ervaart door drukplekken (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het te veel massa draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een verkeerde alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat meer support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je veel zweet of in een heel vochtig weer leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn bed een krachtige stank kun ervaren?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een lucht heeft, is dat erg gebruikelijk. Het stank is ongevaarlijk en wanneer je hetzij matras tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, verdampt die geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op te dutten. Dus maak u geen enkele bezorgdheden aangaande de lucht van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matrassen Aanbieding 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️