Matrassen Rotterdam ᐅ 4 VERRASSENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen Rotterdam:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matrassen Rotterdam

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrassen Rotterdam: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matrassen Rotterdam

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Matrassen Rotterdam

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Matrassen Rotterdam Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekentje om te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er twee formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus de kostprijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kan het temperatuur vanuit het bedje worden beheerd. Het machine dient vlakbij het bedden te worden opgesteld en ook mogen via 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit bestaan het batterijen niet standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. Wij zoomen in de 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben één omvang vanaf 25 cm. De O2 heeft een middelmatig naar ferm aard, hetgeen goed aansluit voor zij en rugslapers.

Het hybride blijkt precies een beetje harder. Het belangrijkste afwijking tussenin de 2 bedden blijkt het feit dat op de gemengde een pocketvering niveau is geïntegreerd.
De kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 euro en ook het grote maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid matras starten het tarieven vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kan aanschouwen, gaan de tarieven krachtig verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen Rotterdam

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak heeft door drukzones (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Net gelijk ieder materialen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterke aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een erg dampig milieu verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar toch harder dan de Originele) is gezien.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kan bezitten?

Klopt, wanneer jouw recente Emma-matras een stank heeft, is het feit dat erg gewoon. Die lucht staat onbedreigend en indien u hetzij bed twee en zeventig uur toelaat luchten, verdwijnt deze stank. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby op om dutten. Derhalve maakt u geen bezorgdheden aangaande deze geur van je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrassen Rotterdam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️