Matrastijk Kopen ➡️ 14 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrastijk Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matrastijk Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrastijk Kopen: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matrastijk Kopen

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matrastijk Kopen

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matrastijk Kopen Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te de deken om te reinigen, blijkt het dekbed te gewichtig gedurende huiselijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240×220 en het kostprijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur van de bed zijn geregeld. De apparaat dient naast het slaapplek om te zijn opgesteld plus mag door middel van 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende materassen. We concentreren in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten een omvang vanaf 25 centimeter. Het O2 kent een middelmatig naar vast karakter, dat goed past voor zij en achterkant slapers.

Het hybrid blijkt juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussen de 2 materassen schijnt dat aan de gemengde een pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere formaat van de Emma O2 matras kost 439 en de grootst maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de kosten van 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kunt zien, bewegen de kosten sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrastijk Kopen

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die last voelt door drukzones (meestal als een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Zoals als alle stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk eigen sterk punten. Schuim functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat extra steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een zeer nat klimaat woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat knusser gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht kun ervaren?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat het feit dat erg gebruikelijk. De geur ligt onschadelijk en indien u de matras 72 uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby op de te slapen. Daarom maak je jij geen bezorgdheden over deze lucht van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrastijk Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️