Matrastijk Wassen ᐅ 11 BEWEZEN WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrastijk Wassen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrastijk Wassen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrastijk Wassen: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matrastijk Wassen

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matrastijk Wassen

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matrastijk Wassen Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te reinigen, blijkt het deken te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het kosten begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit het bedden worden beheerd. Het apparaat hoort naast de slaapplek om te zijn opgesteld en mogen door middel van één afstandsbediening wezen aangepast. Van dit bestaan het batterijen niet standaard inbegrepen. De kostprijs van de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal verschillende bedden. Wij zoomen in het een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide bedden bezitten één dikte vanaf 25. Het O2 bezit een middelmatig tot ferm eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zij en achterkant slapers.

Het hybride schijnt juist enigszins steviger. Het grote afwijking tussendoor de 2 bedden schijnt dat aan de hybride ’n pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
De kleinste maat vanaf het Emma O2 bed kost €439 en het grootste maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid matras vangen aan de prijzen van €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kunt bekijken, lopen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrastijk Wassen

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukzones (meestal indien een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique sterk punten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een erg dampig klimaat woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om voor een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke stank mag bezitten?

Ja, als jouw verse Emma-bed een stank bezit, staat het feit dat zeer gewoon. Die stank staat onschadelijk en als jij de matras twee en zeventig uur toelaat ventileren, verdampt deze lucht. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan om baby op het om rusten. Dus maakt jij geen zorgen aangaande deze lucht uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrastijk Wassen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️